ویژگی آب های سالم

آب سالم

اگر درباره ی آلودگی های موجود در آب آشامیدنی و اثرات آن بیشتر بدانیم قدر آب سالم را بیش از پیش خواهیم دانست،زیرا آب آشامیدنی ارتباط مستقیم با سلامت انسان دارد.

بنابر این آبی که ما برای آشامیدن از آن استفاده میکنیم باید پاک و سالم باشد. حال ما از کجا بدانیم آب آشامیدنی سالم است یا خیر؟ آب سالم ویژگی هایی دارد که در اینجا به برخی از آنها میپردازیم:

در نگاه اول آبی که بدون طعم و بو و رنگ باشد قابل آشامیدن است.

آب آشامیدنی سالم نباید به میکروب ها و ویروس های بیماری زا آلوده باشد.

در آن سموم و مواد شیمیایی وجود نداشته باشد.

مواد مضر معدنی و آلی در آن موجود نباشد.

وجود بیش از حد برخی از مواد به خصوص کلسیم و منیزیم و آهن و مس باعث سختی آب شده و بعد از مدتی منجربه ایجاد بیماری های مختلف از جمله سنگ کلیه و بیماری های قلبی میشود.

همچین آب آشامیدنی ناخالص و آلوده میتواند آسیب های جدی و جبران ناپذیر به انسان وارد کند و باعث بیماری های انگلی و قارچی نیز شود.

آب تصفیه نشده میتواند حاوی کلر_سرب_نیترات_فلوراید_انگل و باکتری باشدکه برای سلامتی انسان بسیار خطرناک است.بنابراین آبی که برای نوشیدن در نظر گرفته اید را حتما باید قبل از نوشیدن تصفیه نمود و از سالم بودن آن اطمینان خاطر پیدا کرد.

آب سالم

رضا دهقان
ارسال دیدگاه